Per a fer la reserva omplir el següent formulari.

En/na :

E-mail:

Telèfon/Mòbil:

Nombre de persones:
Reservar sopar?: NO Reservar dinar?: NO

Data arribada:
Dia Mes Any

Data sortida:
Dia Mes Any

Comentari
Per a fer la reserva omplir el següent formulari.

En/na :

E-mail:

Telèfon/Mòbil:

Nombre de persones:
Reservar sopar?: NO Reservar dinar?: NO

Data arribada:
Dia Mes Any

Data sortida:
Dia Mes Any

Comentari
Fes Clic sobre la imatge per ampliar-la..
L'edifici inicialment va ser creat a mitjans dels anys seixanta del segle passat per albergar els serveis de l'estació d'esquí Els Forquets, part d'una macro estació d'esquí que tenia com a projecte unir els pobles de Prats de Molló-La Presta, Py i Mentet; però aquests dos darrers mai varen dur a terme la seva part del projecte. Aixi Els Forquets va quedar com una estació esquí local que va formar tota una generació d'esquiadors del Vallespir fins a mitjans dels anys 90. La mancança de neu i la inviabilitat d'instal·lar neu artificial , (com varen fer moltes altres estacions d'esquí en aquell moment) van fer que l'estació es tanqués. Tots els remuntadors varen ser desmuntats i l'edifici va ser reconvertit en refugi. Del 2013 al 2015 va estar tancat i després d'una reforma important va tornar a obrir les seves portes el juliol del 2015, com a refugi de muntanya i part integrant de la xarxa de refugis del Massis del Canigó.
L'edifici El refugi consta d'un ampli menjador amb capacitat per 50 comensals i una sala d'estar. A la part inferior disposa d'un dormitori amb capacitat per albergar 18 persones amb sanitaris i dutxes per dones i homes, totalment reformat.
Serveis del refugi Servei de bar des de les 7:00 a 23:00 h.: begudes, cafeteria i entrepans. Restaurant amb menú diari per dinar de 12: a 14:30 h., sopar de 19:00 a 20:30 h., esmorzar de 6:30 a 9:00 h. La nostra cuina tradicional catalana elaborada amb productes naturals i de proximitat.
Oferim als nostres clients/tes una carta d'arrossos i fideus (amb reserva prèvia).
Refuge les Conques - 66230 Prats-De-Molló-La-Preste (France) tlf.+33 (0)7 57 06 40 59 / +33(0)9 88 66 66 37
©2021 Bosch Julià, Xavier