COVID 19

Carta informativa de la nova regulació preventiva de COVID 19

Degut a la pandèmia COVID 19, el refugi de les Conques per a preparar l’obertura d’ aquesta temporada 2020, ha adoptat les següents mesures preventives per tal de poder-s’hi allotjar o utilitzar el servei de bar i restaurant amb tota seguretat.

Us convidem a que llegiu detingudament les següents instruccions:

RESERVA

En el moment de fer la reserva caldrà que signeu la “Carta de compromís individual per a una estada en un refugi de muntanya” i l’envieu novament al refugi.

ARRIBADA

Els excursionistes no podran entrar al refugi les deixalles pròpies que hagin generat durant la seva jornada de marxa, hauran de dipositar-les als contenidors del pàrquing de les Conques. Abans d’entrar al refugi caldrà rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic desinfectant que es trobarà a la sala d’entrada del refugi.

En arribar caldrà omplir un registre de contactes de tots els membre del grup o família (Data /Nom / Telèfon / e-mail / Localitat d’origen), per tal de tenir una bona traçabilitat de tots els visitants del refugi. Aquestes dades només seran utilitzades en cas d’una possible infecció produïda en el refugi durant l’ estada. Un cop passada la pandèmia i tots els controls preventius s’hagin desactivat, aquestes dades seran destruïdes.

Totes les persones hauran de portar la seva pròpia mascareta que hauran de portar posada mentre estiguin al refugi. Si el client no la portés la podrà comprar al mateix refugi. S’hauran de respectar les distàncies d’un metre entre persones.

DORMIR
Un cop registrats el guarda assignarà els espais per pernoctar de cada persona. Totes les persones hauran de portar-se el propi sac de dormi i coixí. El refugi no en proporcionarà per tant si algú no en portés no podrà dormir al refugi. Els matalassos aniran amb fundes de plàstic per

poder desinfectar-los amb facilitat i eficàcia.

En cas que alguna persona vulgui llençol de sota els podrà llogar al refugi (3€), en aquest cas serà el client qui es farà el llit i l’endemà serà la mateixa persona la responsable de retirar els llençols i posar-los al contenidor que trobaran per aquest ús. En cap cas es podran llogar ni mantes ni coixins.

Les persones que dormin dins del refugi hauran de guardar tot el seu material i equipatge al dormitori, les persones que dormin en tenda, no entraran res del seu equipatge al refugi.

MENJAR
Per raons de seguretat els excursionistes no es podran portar el seu propi menjar i cuinar-lo al refugi.

Tots els clients tindran una taula reservada per el seu ús exclusiu mentre duri la seva estada al refugi. En cas de ser persones individuals que comparteixin taula, tindran el seu lloc específic, mantenint les distàncies de separació d’un metre. En el cas que una taula sigui compartida per membres de la mateixa família es podran reduir les distàncies de seguretat.

Seran els propis clients qui se serviran el menjar a les taules. El recolliran d’una taula habilitada com a taulell on el guarda lliurarà el menjar. També seran responsables de retornar la vaixella usada al

punt indicat.

Els esmorzars es donaran esglaonats en intervals de 30 minuts per evitar la sobre ocupació als serveis sanitaris al moment de llevar-se. Per aquesta raó la nit abans els grups o les famílies s’inscriuran a les diferents franges horàries per a l’esmorzar i també sindicarà l’hora recomanada per llevar-se de cada un d’ells i poder fer ús dels sanitaris. El parament i la desinfecció de les taules després del servei aniran a càrrec del guarda del refugi.

LAVABOS I DUTXES

L’ ús dels serveis sanitaris es farà respectant l’aforament limitat a una persona. Les persones que vulguin fer ús del WC, abans d’utilitzar-lo hauran de desinfectar el sanitari amb el líquid desinfectant paper i guants d’un sol ús per protegir-se les mans. Tot ho trobarà en un kit de neteja que hi haurà a disposició del usuaris. Per a la utilització de les dutxes caldrà fer el mateix procediment de neteja.

Caldrà també desinfectar la cortina polvoritzant amb el líquid desinfectant després de la seva utilització. Es recomanable que entre dutxa i dutxa s’esperi un temps prudencial de 15 minuts; a les portesde les dutxes es penjarà un dispositiu per a que cada usuari marqui l’hora de la finalització de la darrera dutxa.

Siguem tots respectuosos amb aquestes recomanacions per tal de tenir una bona estada al refugi i vetllar per la seguretat de tots i totes.
Moltes gràcies

Xavier BOSCH