Reglament

REGLAMENT INTERN DEL REFUGI:

1/ Arribada i registre: en arribar caldrà avisar al personal del refugi per poder-vos registrar.

2/  Restaurant:  Esmorzar de 6:30 a 8:30h, dinar de 12 a 14h i sopar a les 19:30h . El personal del refugi pararà la taula i servirà el menjar. Per col·laborar amb el refugi agrairem que desprès d’acabar l’àpat sigui el client qui reculli la taula i la deixi neta.

3/ Pic nic: Les persones que desitgin bossa de pícnic per endur-se, caldrà que ho encarreguin al moment de fer la reserva, o com a mínim tres dies abans de la data reservada.

4/  El dormitori: Els horaris d’accés son de 14 a 9h del matí. En cas de no abandonar el dormitori i/o deixar-lo lliure de les vostres pertinences abans de les 9h. del matí, la direcció del refugi es reserva el dret de cobrar la següent nit.

5/ A partir de les 22h  cal guardar silenci per tal de respectar el descans de les altres persones.

6/ El dormitori  està equipat amb coixí, coixinera, llençol de baix i manta. Per pernoctar-hi és imprescindible portar sac de dormir

o similar, en cas de no portar-ho, estareu obligats llogar llençols al refugi pagant un suplement de 3 €.

7/ Queda expressament prohibit entrar als dormitoris amb material de muntanya : grampons, bastons, esquís etc. els quals hauran de ser dipositats en els llocs previstos a tal efecte. Tampoc es podrà accedir al dormitori amb el calçat de muntanya , podreu substituir-lo pels esclops que trobareu a l’entrada del refugi.

8/  No s’acceptaran animals  de cap mena al dormitori.

9/ Està totalment prohibit cuinar o menjar dins del dormitori.

10/ Cuina lliure : Les persones que no contractin el servei de restaurant del refugi i portin el seu propi menjar, hauran de tenir en compte les següents indicacions: El refugi pròpiament no te cuina lliure, demaneu al personal del refugi on podeu cuinar. Haureu de ser responsables de l’evacuació de les deixalles que genereu. Demaneu on podeu netejar la vostra vaixella i atuells. Està totalment prohibit netejar la vaixella en els serveis sanitaris.

11/ Acceptació de les normes del refugi. En el moment de fer la inscripció al refugi, el client / clienta assumirà la totalitat d’aquest reglament.