Reserves

CONDICIONS DE RESERVES:

1/ Acceptació de les normes de la reserva: En el moment de fer la reserva el client/clienta accepta la totalitat d’aquest reglament.

2/ En períodes de tancament: D’octubre a maig el refugi està tancat, però es pot obrir si hi ha un mínim de 20 persones per dinar o sopar, o 10 persones en allotjament a mitja pensió. En cas de ser menys persones, el preu a pagar serà igualment de 20 persones per dinar o sopar i de 10 mitges pensions en el cas de l’allotjament.

3/ La paga i senyal :En cada reserva es cobrarà per avançat 10€ per persona i nit.

4/ En cas d’anul·lació: Fins a 16 dies abans de l’estada, la reserva pot ser anul·lada amb dret a recuperar el 100% de la paga i senyal (excepte 3 € de despeses de gestió per persona).
Entre els 14 i 7 dies abans de la data reservada, es reemborsarà el 50% de la paga i senyal (excepte 3 € de despeses de gestió per persona).
La reserva també pot ser ajornada per a una altra data dins de la mateixa temporada i amb les mateixes condicions (mateix nombre de persones i serveis contractats).
Per obtenir el dret a l’ajornament de la reserva, caldrà sol·licitar-ho a la direcció del refugi.
Per una anul·lació 6 dies abans de la data reservada, la paga i senyal no serà reemborsada.
Totes les penalitzacions de la paga i senyal també seran aplicades en cas de cancel·lació per mal temps.

5/ En períodes hivernals: el guarda tindrà la potestat de no obrir el refugi en cas d’alt risc meteorològic i/o d’allaus. En el supòsit que finalment no es pugui obrir, la direcció del refugi avisarà personalment els clients que hagin efectuat la reserva que no s’obrirà el refugi. L’avís es farà amb una antelació mínima de 24 hores a l’arribada prevista al refugi del client. En aquest cas es tornarà la totalitat del pagament fet en la reserva.

6/ Quan les reserves coincideixin en dia d’obertura , la direcció del refugi no pot garantir que el refugi estigui disponible fins 2 hores abans del primer servei contractat ( dinar o sopar).

7/ En el moment d’arribar al refugi i en cas de ser menys persones de les places reservades, i no haver avisat prèviament, no es retornarà la part proporcional de la paga i senyal (10€ per persona).

8/ En reserves superiors a dues nits, si s’abandona el refugi abans del període reservat, es cobrarà el total de les nits reservades.

9/ Necessitats alimentàries particulars: Els menús que se serveixen són tancats i no hi ha la possibilitat de triar entre diversos plats o una carta. En cas que tingueu intoleràncies o al·lèrgies alimentàries o que necessiteu dieta vegetariana o vegána és imprescindible que ho notifiqueu en el moment de fer la reserva. En cas de no fer-ho així no podrem atendre les vostres necessitats de menjar especial.

10/ Per poder obtenir descomptes en la pernoctació, caldrà haver presentat en el moment d’inscriure’s el carnet de la federació d’esports de muntanya o club excursionista de cada persona que ho sol·liciti . En el cas dels professionals de muntanya també hauran de presentar la documentació corresponent.